Oud prins&adjudant

13 februari 2021

Beste Krullendonkers,

Dankbaar zijn we dat we afgelopen jaar Krullendonk als Prins en Adjudant hebben mogen vertegenwoordigen. Een hele eer wat ons betreft en een aanrader voor iedere Carnavalsliefhebber. Vanaf het moment dat we zijn gevraagd tot aan het inleveren van de sleutel hebben we ontelbaar veel mooie maar ook bijzondere momenten gehad. Teveel om op te noemen. 

“Mé dees twee veurop, stoat héél Krullendonk op zunne kop” was ons motto. En dat kwam vaak ook zo uit. Het stond dikwijls figuurlijk helemaal “op zunne kop” dit seizoen. Van de voorbereiding naar de onthulling, daarna de recepties bij omliggende dorpen en natuurlijk onze eigen receptie; wat hebben we genoten! De vrijdag voor carnaval het ziekenbezoek en eerder het bezoek aan de zondagmiddagclub hebben ook een bijzondere indruk gemaakt. 

Afgelopen jaar speelde storm Ellen misschien wel de grootste rol. De Jeugdoptocht is gelukkig wel doorgegaan, maar op zondag de Grote Optocht helaas niet. Een moedig besluit! Hoewel de domper groot was, was er weinig tijd om te kniezen. In no time was er een alternatief programma in elkaar geknutseld en zo stond zondagmiddag de Pas alsnog bommetje vol. Complimenten aan het bestuur en iedereen die hieraan bijgedragen heeft. 

Graag willen we een speciaal woord van dank uitspreken naar onze maatjes Jim en Tjerk, de Jeugdprins en zunne Adjudant. Samen hebben we alle gelegenheden afgestruind, het Krullendonks Vertier gezongen en natuurlijk veel schik gemaakt

Verder willen we nog een speciaal woord van dank uitbrengen aan onze steun en toeverlaat; de PAPA’s Simone Pols en Carla Jaspers. Zij hebben ons van het begin tot het eind bijgestaan met raad en daad, gezorgd dat we er representatief op stonden en hebben ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. Ze hebben beide erg veel voor ons betekent deze periode. 
   
Tenslotte willen we het bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch,  de Raad van 11, Monique en Bonnie van de dansgarde en natuurlijk de leden van Hofkapel de Dors(t)vlegels bedanken voor hun bijzondere bijdrage in onze tijd als Prins en Adjudant. 

En last but not least een woord van dank aan onze gezinnen; die hebben ons ook van begin tot eind gesteund en zijn veel mee op pad geweest. 
 
Ter afsluiting zouden we Prins Porcus L en zunne Adjudant een goed en gezellig carnavalsseizoen willen toewensen. Maar goed……..dit is dan alvast voor volgend jaar. 

Krullendonkers, bedankt voor deze mooie tijd en we komen elkaar vast nog wel ergens tegen!

Groeten, 
Prins Porcus XLIX (Danny van Asperen)
Arjandant (Arjan Westerlaken)