Prins Porcellus XLIV Cas en zijn Adjudant Chiel

27 februari 2022

Prins Porcellus XLIV Cas en zijn Adjudant Chiel weten het zeker:

GRoot en Klèn een KNALfist zal ut zèn!!

Naam: Cas Goossens
Leeftijd: 12
Gezin: moeder Marcia, vader Martin en broer Tim
School: Eikenwijs

Hobby’s: voetbal, gamen, lego
Lievelings carnavalslied: terug over de Maas

Naam: Chiel Arts
Leeftijd: 11

Gezin: moeder Jacqueline, vader Alfred en broertje Noud. 
School: Eikenwijs
Hobby’s: voetbal, tekenen en lego
Lievelings carnavalslied: Atje voor de sfeer

Bij de Krulkrant weten wij het zeker: via de klasgenoten komen wij het meeste te weten over over hoogheden. Dus vroegen wij ons af: wat vinden de klasgenoten van onze hoogheden? Om daar achter te komen ging Trees langs bij deze klasgenoten!

Hoe de vrienden uit de klas over Porcellus en Adjudant denken en welke grap ze met hen willen uithalen?? Nou daar kan ik wel iets over vertellen hoor.

Maar waarom ze als bijnaam voor onze Porcellus de naam KAAS kiezen… Dat is me toch niet helemaal duidelijk geworden. Of zou het komen omdat ze zichzelf sámen GELE KAAS noemen?! Hihi. Een Prins en Adjudant met superhumor. Dat wordt een feest dit jaar!

Maar op mijn vraag wat de klasgenoten voor hen willen koken kun je de lolgeuren ook al ruiken…Een-Cas-en-Chiel-Porcellus-Adjudanten-Carnavalstaart. Nou, ik kan niet wáchten om er een stuk van te proeven).

Verder gunnen ze de jongens ook veel plezier met bijvoorbeeld een abonnement op de bios, de Donald Duck, Netflix,  Legoland maar vooral op een voetbalclub.

Een van de dames in de klas wil absoluut geen zus van de jongens zijn want zij vindt ze allebei NIET aardig…. Tim wil wel een broer zijn hoor: want dan kan hij met lego spelen. (slimme Tim hè..) 

De meeste jongens zijn ook wel in voor een goede prank. Bijvoorbeeld door ze héél hard te laten schrikken. Of hun rekenschriften verbranden. Midden in de nacht het alarm af laten gaan of zelfs….het Ajaxstadion in de fik steken. En Willem wil hun tafels volplakken met varkenskoppen. Oeioei…hou die klasgenoten in de gaten zeg!! 

Als ik dan de vraag stel welk beroep ze de Hoogheden later gunnen zijn de meningen echt wel heel erg verdeeld. Van piloot tot profvoetballer en van technieker tot arts. Een enkele grapjas vindt het wel leuk als ze later nagels gaan lakken of vuilnis ophalen.

Als ik na schooltijd in de klas kom om de formulieren op te halen tref ik nog een stuk of vijf kwebbelende meiden aan die alles van mij en de Krulkrant willen weten. Als ik dan samenzweerderig vraag of er iemand van hun stiekem verliefd is op de Prins of Adjudant…..stijgt er een oorverdovend gegiechel op en rollen ze van puberigheid lachend over de grond. NEE dus!!!!

Maar natuurlijk wensen de klasgenoten onze Hoogheden een fantastische Carnaval 2022 want: 

Groot en Klen een knalfist zal ut zen!!!