Een berichtje van ‘actiegroep’ VAMP

26 februari 2022

Het doel van de VAMP is bereikt! 

“Goed werk heeft tijd nodig” is een bekend gezegd. 21 Jaar na de oprichting van VAMP (Vrouw Als Mogelijke Prins) hebben wij (11 vrouwen uit Heesch) ons doel bereikt. Op allerlei manieren hebben wij, zeker in de eerste 10 jaar van ons bestaan, ons ingezet om het mogelijk te maken in de hoofden en harten van Carnaval vierend Heesch ruimte te maken voor de mogelijkheid om een vrouw aan te stellen als Prins Porcus.

Allerlei ludieke acties liggen hieraan ten grondslag: een eigen residentie, een prachtig logo,
inspirerende artikelen in de Krulkrant, aanwezig bij de Sleuteloverdrachten, infiltreren bij bijeenkomsten en we zijn zelfs zó ver gegaan dat we Valentijnskaarten hebben verstuurd. Na 10 jaar van acties hebben we vervolgens besloten undercover te gaan werken en hebben we op allerlei manieren onze invloed laten gelden.

Met als resultaat dat we ons doel hebben bereikt;

Krullendonk heeft voor het eerst in haar geschiedenis een vrouw als Prins en een vrouw als Adjudant!

En wat een prachtig paar! In deze onzekere corona-periode voorafgaand aan Carnaval, stralen zij van oor tot oor en zijn zij bezig met het voorbereiden van een geweldig Carnavalsfeest 2022. Gehinderd door maatregelen, maar zeker niet door enthousiasme.

Dat betekent voor VAMP dat wij ophouden te bestaan. We sluiten af met een waardig diner en het zou zo maar kunnen dat we ons dan een ander, nog hóger doel gaan stellen. Want hoe zou het er in de wereld uitzien als alle presidenten vrouw zouden zijn………….??

We wensen Prins Porcus de 50ste, haar Adjudant en àlle Krullendonkers een geweldig Carnaval toe!