Krulkrant zoekt versterking!

17 februari 2021

‘Carnaval in Krullendonk’, ‘ Krulkrant’ & ‘social media’. Word jij enthousiast van deze termen en dan vooral de combinatie ervan?

Voor de redactie van de Krulkrant zijn wij op zoek naar een digitaal redactielid!

Afgelopen seizoen is de website www.krulkrant.nl live gegaan. Een gedrukte Krulkrant kwam er niet, maar met de items op deze site hebben we Krullendonkers toch de carnavalssfeer gebracht! Dit is zo goed bevallen, dat we dit graag voortzetten!

Om hier komend seizoen mee door te gaan, zoeken wij iemand die helemaal thuis is in digitale content. Dus weet jij hoe we Krullendonkers met digitale items het beste kunnen bereiken? Heb jij gave ideeën om het carnaval in Krullendonk online te laten leven via bijvoorbeeld Instagram of Tiktok én wil je dit zelf ook uitvoeren?

Stuur dan een mailtje met jouw naam en contactgegevens naar vacature@krulkrant.nl.

Wie weet zien we jou snel bij de redactievergadering van de Krulkrant!